torsdag 5. mai 2011

På Concert; The Wall med Roger Waters

2011 05 01 The wall



Jeg har gledet meg lenge, det er altfor sjelden at jeg er på konsert. Det blir ofte med tanken, men nå var jeg heldig, bursdagspresang fra Terje, heldig jeg. Rita og jeg drar innover på 1700 bussen. Vi kunne ikke ta 1600 bussen, for til tross for at den nå må gå om Utvika på grunn av stengt tunell så er det ekspressbussen så den kan ikke ta med seg noen langs veien nei. Så ok vi tar 1700bussen da. Det er jo godt for noe da, som det alltid er, nå fikk Rita olja ferdig terrassen sin. Vi går av på Lysaker, det er en fin gangvei ut til Fornebu derfra. Vet ikke om vi hadde funnet den hvis det ikke hadde vært for at det gikk av flere og vi skjønte at de også skulle på Telenor arena og konsert.
Utenfor inngangen møter vi Synnøve og Terje, de gleder seg også til konserten.
Mur på scena. 26 år etter bandexiten er det en mildere og mer forsonlig Roger Waters som spiller i Telenor Arena. Selv om det blir bygd en mur på scena. Enda en gong skal Waters framføre konseptalbumet The Wall.slik han også gjorde under en av de største konsertene i rockehistoria – i Berlin, året etter at Berlin-muren falt. Waters utelukker ikke selv et nytt samarbeid med de gamle bandkameratene sine. Men trulig er det ikke ettersom Richard Wright døde for tre år siden. Pink Floyd er med andre ord historie. Og dette er kanskje 67-åringen Roger Waters' siste turné. Men musikken lever videre.

«All in all it's just another brick in the wall.»

På tross av tekniske problemer for Waters, var konserten søndag kveld et vellykka show. Da muren stod taus og stille framfor publikum, mens teknikerne jobba på spreng bak fasaden; så er det altså sånn at det er lettere å bygge murer enn å rive. Kanskje var det noe å lære her også.

Vi koser oss i hver fall.

Så blir det busser inn til byen og vi rekker en pils før vi tar busser og baner hver til vårt.

Takker for en kjempefin kveld




2011 05 01 The wall




https://picasaweb.google.com/tgranne/20110501TheWall?authkey=Gv1sRgCPWY--2A-YmMSA&feat=directlink

Ingen kommentarer: