tirsdag 27. mars 2012

Piknik med Malene og Markus.




Piknik med Malene og Markus.



Det er så deilig vær og det må utnyttes. Malene vil på piknik, blomster piknik. Vi henter Markus og drar på butikken. Det er enkelte ting man trenger til piknik, så som kjeks, sjokolade og melk så vi får laget kakao.

Markus og jeg pakker og ordner med mat og sekker mens Malene gjør lekser.

Så er vi klare for piknik. Vi reiser til gamle veikroa ved Tyrifjorden og går på svaberget etter vannkanten for å finne en fin plass å campe på.

Det er ikke så mange blomster her, men Malene finner gåsunger og Markus finner masse stein. Det er fint å kaste stein langt og lenger enn langt.

Utrolig koselig med unger, bølgeskvulp, steinsprut, sol og kakao. Dette er det gode liv tenker jeg.

Men så var det blåveisen da, hvor er den. Vi må reise litt til og finner masse i veikanten. Men dem er snart ferdige, det er tidlig vår så vi plukker ikke så mange de er finere der de står.

Med noen hestehov ved siden og gåsunger blir det bra pynt likevel.


På garntangen

Så drar vi på Garntangen og spiser resten av mat og drikke og prøver brygga. Det er litt tidlig med bad, men de har god lyst ja men her ser de at isen ligger enda og kråka går på isen og spiser.

Og så er det mye stein og vi kaster lenger enn langt.

Takk for en fin dag

Bilder

Piknik med Malene og Markus.

1 kommentar:

Tornesrose sa...

Ser ut som dere hadde en trivelig dag Turid. Vi er heldige som har det fine været så det er viktig å nyte det. 10 poeng til Malene som kom på å dra på blomsterpiknik. Be henne si fra litt før neste gang, så blir jeg med! Alltid fint å dra på tur med dere <3