søndag 23. juni 2013

På Liseberg juni 2013




   Liseberg

I år var vi 16 stykker som reiste til Liseberg for å kjøre karuseller. Det er utvidet storfamilie og venner. Det er bare to som ikke skal kjøre så mange karuseller og de vil være ansvarlige for basecampene vi skal ha.


Det er sånn ca 5-10 min å gå til Liseberg. Og så er det ikke langt opp til selve gaten i Göteborg så det blir sånn midt i smørøyet.
 

Ganske rimelig og lettvint. Kjøper hotellrom, frokost, inngangsbilletter og åkpass for 2 dager og er klare. Hvis vi smører niste også da så blir det bra.

Jeg elsker alle attraksjonene stort sett, fra Kanonen og Balder til Atmosfære, og den gamle Lisebergbanen blir jeg aldri lei.
 

Oppsvinget og Spinrock, Colorado river er også morsom og særlig når vi er mange. Og spøkhotellet er heller ikke å spøke med.
 

Vi har alltid med oss masse godt humør og mye tålmodighet. Man kan ikke dra til Liseberg å være ergerlig på køing. Det er kø. Men vi var heldige, mandag var det ikke strålende sol og vi kunne løpe fra karusell til karusell nesten. Tirsdag var det strålende sol og litt mer folk men køene gikk greit. Det er ikke Gøtacup og ikke fellesferie og det er jo en fordel.

To fantastiske dager på liseberg og fin tur både til og fra.

Takk til alle for 3 kjempefine dager
Liseberg
Hotell Liseberg Heden
http://liseberg.se/sv/hem/Boende/Hotell/Hotell-Liseberg-Heden/

Ingen kommentarer: